Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsverksamheten


Tillbakablick

Under många år har Arvika Segelsällskap saknat en regelbunden ungdomsverksamhet. Enstaka år har det anordnats seglarskola utan att vi lyckats göra den till årligt återkommande. Sommaren 2014 gjordes ett nytt försök med en seglarskola ledd av Denis Debaere.

2015 återkom den i ett tydligare upplägg. Ett antal ungdomar engagerades som seglarinstruktörer/ungdomsledare. Seglarskolan genomfördes framgångsrikt med 12 deltagande barn.

Aktiviteten genomsyrades av ambitionen att i en lekfull anda lära barnen att vistas vid vatten, att visa varandra ömsesidig respekt och lära dem seglingens grunder.

Aktuellt

Inför 2016 års ungdomsverksamhet har vi nu att bygga vidare på förra årets erfarenheter. I år har vi att förlita oss till att söka och finna våra instruktörer/ungdomsledare i våra egna led. Det betyder att alla i Segelsällskapet har ett ansvar att hjälpa till.

Vi har redan funnit flertalet av våra ledare, men det finns fortfarande plats för några till. Tänk efter om du har egna barn eller barnbarn eller kännedom om andra ungdomar som är 16-23 år med erfarenhet av segling och/eller arbete med barn.

Tips lämnar du till Patrik Grundel med e-post  This is a mailto link eller 070 625 67 96. Patrik Grundel valdes in i styrelsen vid årsmötet och är ungdomsansvarig.

Målet är att forma en ungdomskommitté av intresserade.                 Magnus Hyltefors

Uppdaterad: 17 MAJ 2016 21:13
Skribent: Torbjörn Nyman

Vädret Arvika

Postadress:
Arvika Segelsällskap - Segling
Patrick Albinsson, Koppsäng, Tomta
67193 Arvika

Kontakt:
Tel: 070-5326636
E-post: This is a mailto link

Se all info