Hoppa till sidans innehåll

God Jul och kort info

11 DEC 2019 11:12
ASS önskar God Jul
  • Uppdaterad: 11 DEC 2019 11:12

Arvika segelsällskaps styrelse vill hälsa alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Seglingsår 2020!

Vi vill också passa på att ge lite kort information om vad som händer i klubben och i Arvika småbåtshamn.
Under höstmötet kom lite frågor upp som här ska besvaras efter bästa förmåga. Att hyresgäster debiteras olika för vinteruppställning och kärra på hamnområdet sommartid stämmer inte alls. Att de som har båten på stöttor eller i vagga står gratis är bara rykten. Man blir debiterad utefter hur stor båtplats man har vid bryggan, och alla betalar enligt samma system.

Belysningen utanför klubbstugan ska förbättras snarast för att undvika skaderisk.

När vattnet stängs av på hösten vid bryggor och spolplatta beror helt på väderlek, och här får man själv hålla lite koll på väderleken. Skulle vattnet vara avstängt när man tar upp sin båt så finns det en slang att koppla mellan vattenutkastaren på verandan på klubbstugan och fram till högtryckstvätten. Om du gör detta och det är kallt ute se då till att köra ut vattnet så att inte högtryckstvätten tar skada.

Wi-Fi ska nu fungera över större delen av hamnområdet, och detta är nu också anslutet till fibernätet.

En elbesiktning är på gång ute på Skagern, och syftet är att vi har en säker elanläggning som klubben för övrigt är ansvarig för.

För de som inte har varit vid klubbhuset på Grepen på ett tag så kan det meddelas att tre nya WC nu är klara, och i utrymmet finns nu också en tvättmaskin och tumlare. Duschutrymmet kommer också att åtgärdas, och här blir det två st duschar. Verandan och entré till toa/dusch har handikappanpassats.

För de som inte har besökt Skagern under sommaren kan meddelas att det nu finns gott om bojar att förtöja vid, och bryggan är förlängd med 20 meter. Styrelsen har tagit beslut om att skrota bryggan som ligger på tvärs i viken på Skagern. Skälet är att den är i dåligt skick och egentligen inte behövs längre efter åtgärder med nya bojar och förlängning av huvudbryggan. 

Årets seglarskola blev en succé med hela 30st deltagare, vilket är det största deltagarantalet sedan verksamheten väcktes till liv för några år sedan. Utbildningsgruppen är redan nu igång med planering inför sommaren 2020. Styrelsen tackar och bockar för alla som varit delaktiga i utbildningsverksamheten under året!

Julhälsningar från Styrelsen.

  

 

Skribent: Patrik Albinsson
E-post: Adressen Gömd

Vädret Arvika

Postadress:
Arvika Segelsällskap - Segling
Patrik Albinsson, Koppsäng, Tomta
67193 Arvika

Kontakt:
Tel: 0725555937
E-post: info@arvikasegelsall...

Se all info