Hoppa till sidans innehåll

Information om personuppgiftsbehandling


Information om personuppgiftsbehandling av ASS medlemmar.

 

Arvika segelsällskap behandlar personuppgifter i enlighet med svensk lag. När du får dina personuppgifter registrerade eller på annat sätt behandlade har du rätt till viss information som vi nu tillhandahåller dig.

Arvika segelsällskap är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Du kan alltid komma i kontakt med Arvika segelsällskap genom att kontakta oss på This is a mailto link. Medlemskapet i Arvika segelsällskap är frivilligt och det är även lämnandet av dina personuppgifter, men Arvika segelsällskap behöver vissa personuppgifter om dig för att du ska kunna vara medlem.

Som medlem kommer dina personuppgifter att sparas och behandlas för vissa särskilda ändamål. De personuppgifter som vi behandlar om dig är medlemsnummer, datum för inträde, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Den personuppgiftsbehandling som utförs i samband med ditt medlemskap i Arvika segelsällskap är nödvändig för fullgörandet av medlemsvillkoren och för att Arvika segelsällskap har ett berättigat intresse av att kunna behandla personuppgifterna för nedan angivna ändamål.

Behandling om personuppgifter som är att anse som känslig, exempelvis sådan personuppgiftsbehandling som gäller hälsa, utförs bara efter nödvändighet och med stöd i lag.

Ändamålen för att behandla dina personuppgifter är att upprätthålla en god registervård, att sköta medlemsadministrationen, skicka ut medlemsnyheter och aktivitetsannonsering. Vi kan också komma att behandla dina personuppgifter för statistiska ändamål. Dina personuppgifter kommer med nödvändighet att behandlas i Arvika segelsällskaps IT-system. Dina personuppgifter kan också komma att lämnas ut till associerade organisationer som Arvika segelsällskap samarbetar med för nödvändig behandling för Arvika segelsällskaps räkning. Vi kan exempelvis lämna ut dina adressuppgifter till tryckeriet som gör medlemstidningen, för tryck och framtagande av medlemskort eller motsvarande. Vidare kan vi lämna ut dina personuppgifter till Postnord för utskick av medlemsnyheter. Har du ett funktionärsuppdrag kan dina kontaktuppgifter delas med partnerorganisationer som Smålands båtförbund och Svenska Båtunionen. Vi lämnar dina adressuppgifter till tidningen Båtliv för distribution av densamma. Vid all hantering av dina personuppgifter iakttar vi säkerhet och sekretess.

Lagringstiden

Arvika segelsällskap behandlar dina personuppgifter så länge du är medlem hos oss. Senast ett år efter det att ditt medlemskap upphör raderas dina personuppgifter. Arvika segelsällskap kommer då endast att fortsätta lagra dem om det följer någon sådan skyldighet av lag.

Dina rättigheter

Du har rätt till insyn i hur dina personuppgifter behandlas. Det betyder att du kan begära att få tillgång till viss information om behandlingen. Du har även rätt att begära att få felaktiga personuppgifter ändrade, överflödig behandling begränsad, ogrundad behandling raderad och begära att få personuppgifter flyttade från vårt system till en annan aktör, s.k. dataportabilitet.

En begäran om något av det nämnda kan skickas till medlemsansvarig This is a mailto link. Du har också rätt att vända dig till Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten med eventuella klagomål om du är missnöjd med personuppgiftsbehandlingen, men vi hoppas såklart att du i första hand vänder dig till oss för frågor och begäranden kring vår personuppgiftsbehandling.

Genom att godkänna Arvika segelsällskaps medlemsvillkor bekräftar du att du mottagit den här informationen om personuppgiftsbehandling.

 

 

Uppdaterad: 12 AUG 2018 12:24 Skribent: Torbjörn Nyman
E-post: Adressen Gömd

Vädret Arvika

Postadress:
Arvika Segelsällskap - Segling
Patrik Albinsson, Koppsäng, Tomta
67193 Arvika

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@arvikasegelsall...

Se all info